Zarejestruj się / Zaloguj

Saltex - Najlepsza Polska Bielizna - firmowy sklep on-line

Opinie o sklepie

Dodaj opinię
2017-11-02 10:33:30 | Zbigniew
Zamówienie dostarczone szybko. Bielizna bardzo dobrej jakości. Kupuję już od kilku lat. Serdecznie polecam.
2017-10-25 21:30:16 | Elżbieta Ł-E
Dziękuję za zamówiony towar dostarczony bezzwłocznie,zgodnie z zamówieniem-na pewno nie ostatnim.Polecę niezdecydowanym,bo szkoda czasu na poszukiwania tego,co jest bardzo blisko...
2017-10-25 13:05:49 | roman szuchniewicz
Super ! To rzadkość i rozmiar oraz kolor jak w opisie ! Brawo!!!
2017-10-20 14:51:14 | Agnieszka
Zamówienie bardzo sprawnie i szybko dostarczone. Produkty zgodnie z opisem. Polecam!
2017-10-20 08:17:37 | Ryszard Gilecki
Towar znakomitej jakości. Wysyłka błyskawiczna, spodziewałem się dostawy 2-3 dni później, a dotarła następnego dnia po zamówieniu. Cena bielizny troszeczkę wysoka, ale chyba faktycznie odzwierciedla jakość.
2017-09-21 20:05:49 | Włodek
Bielizna e-clasic bardzo dobrej jakości. Bardzo szybka dostawa. Zdecydowanie polecam. Krój slipów e-clasic na zdjęciach jest nieco inny niż w rzeczywistości.
2017-09-03 18:02:27 | Agnieszka
Ja i moja rodzina jesteśmy stałymi klientami firmy SALTEX. Wyroby uszyte są dokładnie z dobrej jakości dzianiny . W sklepie pracuje miła , profesjonalna obsługa. Polecam i pozdrawiam . Agnieszka
2017-09-03 12:03:24 | BB
Jakość produktu pozytywnie mnie zaskoczyła. Z pewnością w najbliższym czasie złożę kolejne zamówienie. ;)
2017-08-30 10:14:23 | Ligght
Najlepsza bielizna na świecie, innej już nie kupię. Bez sensu tylko była zmiana nazwy, dlaczego zakład Hanka ma zagraniczną nazwę.
2017-08-28 12:19:09 | Sebastian
Zakupiłem dwie sztuki bokserek. Chcę sprawdzić jak się ma produkt krajowy do chińszczyzny ale o tym to się pewnie przekonam dopiero za kilka miesięcy. Same bokserki są w porządku teraz pytanie tylko jak z wytrzymałością :)
2017-08-24 17:58:56 | Artur
Bokserki męskie z komfortowego materiału a krój uwydatnia męskie kształty! Polecam!
2017-08-24 14:02:54 | Hanna Jesionowska-Tubacka
Otrzymałem to co, zamawiałam wszystko bardzo sprawnie. polecam sklep
2017-08-16 14:35:04 | Andrzej Węglorz
Potwierdzam pozytywne opinie o Waszym sklepie oraz wyrobie, który zakupiłem tj. slipy męskie e.classic. Tabela rozmiarów pozwoliła mi dobrać odpowiednią do mojej budowy wielkość.
2017-08-16 10:46:07 | bs
bielizna na wysokim poziomie, polecam! poza tym sprawnie i szybko!
2017-07-24 07:44:42 | Monika
szybko i sprawnie polecam każdemu bielizna zgodna z opisem tak jak powinno być :)
2017-07-19 12:29:30 | Grzegorz
dawna hanka polecam jakość,wygodę i cenę ,szybka dostawa
2017-07-12 17:49:47 | ARTUR
SUPER BIELIZNA Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI ZA ROZSĄDNĄ CENĘ BŁYSKAWICZNA I PROFESJONALNA OBSŁUGA POLECAM BARDZO
2017-07-07 12:58:07 | Adam
Taka bielizna jak z Hanki w latach 80-tych. Najzdrowsza, najwygodniejsza, najtrwalsza. Pozdrawiam wszystkich:)
2017-07-07 12:45:50 | Ola
Znakomite produkty z Hanki - klasyczne slipy męskie. Wysoka jakość i staranne wykonanie. Przesyłka ekspresowa. Jeszcze nie raz skorzystam.
2017-07-05 11:45:31 | Małgorzata
Sklep niezwykle profesjonalny, szybka dostawa, świetna komunikacja z klientem. Najbardziej mnie cieszy, że znalazłam kontynuatora dawnej fabryki HANKA, której wyroby (zwłaszcza bieliznę męską)kupowałam przez wiele lat. Tak trzymać! Polecam wszystkim ceniącym dobrą jakość i profesjonalną obsługę.
2017-07-05 10:59:44 | WZ
Jakość znałem już dawno - świetna. Zakup sprawnie, wysyłka szybko. POLECAM !
2017-06-22 22:20:33 | Magda
Jest to mój pierwszy zakup w sklepie internetowym Saltex. Zakupiony towar jest dobrej jakości z kolekcji bielizny męskiej e.classic oraz kolecji bielizny damskiej e.femme. Po praniu nie zmienia wymiarów, bardzo dobrze się nosi. Szybka przesyłka i sprawna obsługa. Polecam. Na pewno jeszcze skorzystam.
2017-06-19 22:14:44 | agnieszka
Znakomita jakość, polecam ten sklep.
2017-06-08 15:04:47 | Iwona
Polecam ten sklep.Wyroby znakomite ,kupuję je od lat, realizacja zamówienia bardzo szybka.
2017-06-06 07:47:12 | klonator
Bardzo szybka realizacja. Polecam!
2017-06-05 09:17:15 | Anna Kandziora/Anna
Gorąco polecam ten sklep! Bielizna bardzo dobrej jakości, przesyłka błyskawiczna!
2017-05-27 13:58:24 | Stały klient
Bardzo dobrej jakości bielizna. Kupuję ją od kilku lat, lecz pierwszy raz zamawiałem przez internet. Obsługa sklepu profesjonalnie podchodzi do swojej pracy i bardzo chętnie pomaga nawet przy pomyłce w składaniu zamówienia.
2017-05-26 21:44:56 | Aleksander Z.J.
Produkty firmy SALTEX kupuję już od dłuższego czasu. Wcześniej w sklepach odzieżowych, a w ostatnich latach przez internet. Kolekcja bielizny męskiej e.clasic spełnia moje oczekiwania gdyż jest bardzo dobrej jakości . Śmiało polecam wszystkim panom. To naprawdę Najlepsza Polska Bielizna. Tak trzymać a klientów będzie dużo. Pozdsrawiam A.Z.J.
2017-05-26 08:42:20 | Marek
Polecam dokonywanie zakupów polskiej bielizny męskiej, a szczególnie w firmie Saltex.pl.Bardzo dobry program do składania zamówień i szybka wysyłka. dobrze zapakowana przesyłka. Marek
2017-05-25 23:00:39 | Terszo
Jestem zadowolona z zakupionej bielizny. Towar dobrej jakości, szybka przesyłka i sprawna obsługa. Polecam.
2017-05-17 09:01:22 | Jolanta
Jestem Bardzo zadowolona z zakupu.Towar najwyższej jakości.Polecam zakupy w Saltexie.
2017-05-17 08:48:06 | gratru
Jakość i dostawa bez zarzutu.Wszywki z instrukcją prania powinny być zaszyte na zewnątrz odzieży ponieważ ich usuwanie jest problematyczne. Po wypryciu zostają dziury,trzeba je zszyć na maszynie.
2017-05-16 14:01:44 | Marta
To już mój trzeci zakup, więc to samo za siebie mówi. Jestem mile zaskoczona błyskawiczną przesyłką
2017-05-16 07:23:58 | Andrzej
Doskonała bawełna , bardzo sprawna obsługa.
2017-05-15 17:19:28 | Mike
Jestem bardzo zadowolony z zakupionej bielizny i zostanę stałym klientem sklepu. Nie warto kupować chińskiej bielizny słabej jakości.
2017-05-11 08:11:20 | O.
Sprawne i bezproblemowe zakupy, tak samo z dostawą. Z kupionymi rzeczami wszystko jest w porządku, zamówienie się zgadza - nie potrafię jeszcze ocenić jakości, bo to moje pierwsze zakupy w Saltexie.
2017-05-09 19:25:50 | HaWa
Bardzo szybka obsługa. Bielizna bardzo dobrej jakości. Polecam
2017-05-09 19:04:51 | BEATA
nie ma lepszego towaru i lepszej obsługi!
2017-05-09 17:20:21 | Zofia Rusak
Jest to mój drugi zakup w sklepie i po raz drugi jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie, duży wybór możliwości odbioru. Towar oferowany przez sklep ma super jakość, po praniu nie zmienia wymiarów, bardzo dobrze się nosi. Polecam i na pewno skorzystam jeszcze nie raz.
2017-04-25 09:48:22 | Piotr
Uzywam bielizny e.Vip od dluzszego czasu i goraco polecam, swietna jakosc za rozsadna cene. Polecam sklep internetowy, jestem bardzo zadowlony z przebiegu i szybkosci zamowienia.
2017-04-24 15:02:38 | Maria Olejniczak
Sklep godny polecenia. Produkt dobrej jakości,ładnie zapakowany, szybka obsługa i dostawa. Dziękuję
2017-04-20 10:01:28 | Andrzej K.
Kolejny zakup - bezproblemowo! Od kilku lat regularnie raz w roku uzupełniam i odnawiam stan posiadania. Sklep internetowy zorganizowany i prowadzony wzorowo. Obsługa kompetentna - konkretna, bieżąca informacja i szybka przesyłka. Do tego produkty najlepszej jakości. Przedtem kupowałem wyroby Hanki - poprzedniczki. Dobrze, że Saltex kontynuuje ofertę - dostęp przez internet jest absolutnie najwygodniejszy. Dziękuję, pozdrawiam i polecam wszystkim!
2017-04-20 08:49:46 | ktkps_24
Profesjonalny sklep internetowy. Bardzo szybka dostawa i, co najważniejsze, towar wysokiej jakości i polskiej produkcji. Firma warta polecenia.
2017-04-19 23:09:19 | Romek
Jakość wyrobów bardzo dobra, wysyłka szybka. Polecam!
2017-03-31 20:10:50 | gosia
Bardzo jestem zadowolona z obsługi sklepu,a przede wszystkim z jakości produktów, które zakupiłam. To najlepsza jakość za tę cenę. Produkty kupuję od lat, więc polecam z czystym sercem
2017-03-28 09:49:34 | Anna
Bardzo dobra jakość produktów, terminowa realizacja zamówienia - jestem bardzo zadowolona.
2017-02-16 14:57:47 | Jan
Polecam. Szybka wysyłka i towar dobrej jakości.
2017-02-10 00:51:59 | Fatso
Szybka dostawa, dobry towar i POLSKA PRODUKCJA!
2017-01-31 13:54:34 | Krzysiek
Szybka realizacja zamowienia, produkty firmy saltex godne polecenia.
2017-01-23 13:12:55 | AirGuest
wszystko OK, paczka dotarła na czas. Produkty bardzo dobrej jakości. Mi bardzo odpowiadają.
2017-01-19 08:40:16 | JHR
Szanowni Państwo ! W związku z Waszą prośbą przesłaną dzisiaj e-pocztą, powiadamiam, że jestem całkowicie usatysfakcjonowany dostarczonymi przez kuriera Poczty Polskiej ww. artykułami. Właśnie takich bokserek zimowych długo szukałem i po kilku nieudanych zakupach już wątpiłem, czy jeszcze ktoś je produkuje. Z Uszanowaniem Józef Henryk R.
2017-01-13 20:48:38 | Włodek
Znakomita jakość,szybka wysyłka.Wszystkim polecam!!
2017-01-13 15:27:39 | Andrzej Polok
Towar bardzo dobrej jakości. Szybka realizacja zamówienia. Polecam usługi tej firmy.
2017-01-12 13:17:30 | Radek
Wyroby Saltexu, wcześniej Hanki, kupuję od wielu lat - jestem zadowolony z jakości wyrobów, jak i niewygórowanej ceny. Także rozmiarówka - Lmax, czy Mmax jest godna uwagi, nie każdy przecież ma proporcje ciała jak z rysunku Leonardo :) Nie miałem żadnych problemów z zamówieniami, czy dostawą.
2017-01-09 13:21:47 | Ewa
Koszulka zakupiona w sklepie świetnej jakości, a kontakt ze sprzedającym i przesyłka rewelacyjny .Dawno nie miałam takiej przyjemności z zakupu jak w Saltex-ie.
2017-01-04 13:05:57 | Monika
Jakość bielizny świetna. Wysyłka bardzo szybka. Polecam z czystym sumieniem.
2016-12-25 18:29:25 | Małgorzata
Bielizna Saltexu jest bardzo dobrej jakości. Kupuję ją dla siebie i męża od wielu lat i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni. Polecamy ją każdemu, kto ceni rzeczy wygodne i z dobrego materiału. Dostawa przesyłki ekspresowa, za co bardzo dziękuję.
2016-12-21 22:17:07 | Ania
profesjonalna pomoc, szybka wysyłka, na razie zakup nie noszony ale oceniam na dobrą decyzję zakupową:)
2016-12-20 13:58:48 | Mariola
Profesjonalna obsługa. Bielizna znakomitej jakości. Bawełniane podkoszulki, kalesony (w kolorze białym) piorę w 90 stopniach i są takie jak przed pierwszym praniem.
2016-12-19 09:11:04 | Kinga
Wysyłka ekspresowa. W dotyku bardo przyjemne. Widać, że materiał wysokiej jakości. Co do użytkowania jeszcze nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ mój zakup jest prezentem pod choinkę :). Jestem jednak dobrej myśli :)
2016-12-18 22:40:44 | Jarek D.
To juz mój kolejny zakup bielizny. Jak zwykle wszystko OK. Jakościowo te wyroby biją na głowę wszystko, to co jest w sklepach. Zamówienie jak należy, starannie spakowane, szybka dostawa. Fajnie, bo na emaila przychodzi info o wysyłce. Polecam każdemu kto chce mieć rzeczy w dobrej jakości. Cena jest tego warta.
2016-12-16 23:12:13 | Magda J.
Podkoszulki świetnej jakości, bardzo komfortowe. Zakupy bardzo udane, miła obsługa.
2016-12-15 09:24:14 | Bogusława T.
W taką bieliznę zaopatrywaliśmy się z mężem jeszcze w NRD ,a producentem była firma HANKA z Legnicy.Czyli w PRL też produkowaliśmy dobre wyroby.Rozumiem że firma Saltex jest kontynuatorką produkcji firmy HANKA.Poprzez firmę Saltex zaopatruje się już nie po raz pierwszy.Produkty tak jak dawniej są bardzo dobrej jakości.Zamówienia są realizowane szybko i rzetelnie.Polecam produkty i sklep poprzez który realizuje się zakupy.
2016-12-14 11:40:09 | Angelika Gastołek
Polecam sklep i produkty saltex. Bielizna dobrze szyta w swietnej jakośći. Przesyłka ekspresowa a także ekspresowa wymiana w przypadku złego rozmiaru. Obsługa na wysokim poziomie. Raz jeszcze dziękuję, polecam i chętnie skorzystam w przyszłości.
2016-12-07 17:18:26 | Marek Wawa
Trzeci raz zamówiłem bieliznę dla siebie i żony. Jesteśmy zadowoleni z doskonałej jakość wyrobów. Zamówienie złożyłem w niedzielę wieczorem, a we wtorek ok. 12:00 kurier dostarczył przesyłkę. Bardzo szybka dostawa. To się ceni. Pozdrawiam
2016-12-06 19:13:53 | Dominika
Bardzo dobra gatunkowo bielizna, może niektóre rzeczy ciut przy drogie, ale ogólnie jestem zadowolona
2016-12-01 19:44:15 | Zbigniew
Dobra gatunkowo polska bielizna, rozmiary są dokładne, błyskawiczna dostawa. POLECAM. (trochę drogi kurier)
2016-12-01 13:59:43 | Zbigniew Grabda
W kilku przypadkach na zdjęciach modelek były koszulki na krótki rękaw a w opisie produktu rękaw był długi to było irytujące. Dostarczona do domu bielizna jest świetna
2016-11-24 20:09:25 | Małgorzata
Udane zamówienie. Szybka wysyłka. Zamówione podkoszulki miękkie, przyjemne dla ciała. Niedeformują się w praniu.
2016-11-23 16:52:57 | Renata
Bardzo szybka i miła obsługa, świetny kontakt ze sklepem. Towar dobrej jakości. Polecam.
2016-11-22 22:59:08 | ANKA
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Podkoszulki męskie kupowałam jeszcze w Hance. Od lat świetna jakość towaru.
2016-11-22 07:46:01 | Beata
Polecam. Piżamy z bardzo dobrej jakościowo i przyjemnej w użytkowaniu bawełny. Przesyłka porządnie zapakowana i szybko wysłana.
2016-11-10 18:11:36 | Beata
Towar bardzo dobrej jakości (podkoszulki męskie). Dostawa błyskawiczna.
2016-10-28 14:10:23 | Krzysztof
Dobra gatunkowo bielizna, rozmiary są dokładne, szybka dostawa, wspaniała obsługa, POLECAM
2016-10-23 23:36:46 | Małgorzata
Bardzo dobra gatunkowo bielizna. Szybka wysyłka. Saltex pamiętam jeszcze z czasów Hanki i wiem, że była to bardzo dobra bielizna, która służyła mi przez wiele lat. Myślę , iż tym razem będzie tak samo. Nic się nie zbiega ani nie rozciąga po praniu.
2016-10-21 15:32:31 | Foxy
Wspaniała obsługa, a towar najwyższej jakości. Kiedyś kupowałem tylko wyroby Hanki, a następcy pozostawili na szczęście bardzo wysoką jakość. Polecam wszystkim!!!
2016-10-18 10:21:42 | wasswas2
Wszystko ok
2016-10-06 10:37:15 | Ewa Kołakowska /Ewa
świetna obsługa, mąż od lat kupuje bieliznę tej firmy, ciesze się, że znalazłam sklep internetowy oraz, że firma wprowadziła kolor granatowy, byłabym zadowolona gdybym mogła dostać granatowe podkoszulki z długim rękawem
2016-09-17 18:10:46 | Zbyszek
Bardzo dobre wyroby, czytelna strona, bardzo sprawna i szybka realizacja zamówień w Sklepie, szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolony.
2016-09-15 10:28:02 | RyszaRD
Jestem w pełni usatysfakcjonowany
2016-09-15 10:01:08 | Mirosław z Chojnowa
Bardzo dobre i wygodne wyroby. Warte swojej ceny. Polecam
2016-09-14 12:39:18 | Jerzy
Jestem klientem firmy Saltex od początku jej istnienia i są to moje kolejne zakupy . Nigdy się nie zawiodłem . Towar bardzo dobrej jakości . Rozmiary bardzo dobrze dopasowane . Sklep internetowy działa szybko i sprawnie . Po prostu profesjonalizm . BARDZO POLECAM !
2016-09-10 17:02:57 | Krzysztof
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, bielizna bardzo dobra, rozmiary zgodne z opisem. Zdecydowanie polecam produkty firmy Saltex.
2016-09-09 21:33:50 | boszcz
Bardzo dobre wyroby (slipy z mikromodalu), to już kolejny zakup. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie (w niedzielę zamówienie, we wtorek towar w domu), bezbłędnie i profesjonalnie. Polecam wszystkim.
2016-09-09 14:55:38 | Bernadetta
Pierwszy raz zamówiłam towar w Waszej firmie i jestem mile zaskoczona szybkoscia dostawy, a także dobrą jakością koszulek bieliźnianych, które zamówiłam. Polecam Waszą firmę znajomym.
2016-09-03 09:16:13 | Agnieszka
Bielizna bardzo dobrej jakości, wygodna i ładna. Świetnie zorganizowany sklep internetowy.
2016-09-01 07:18:04 | R.U
Witam, dziękuję za ekspresową przesyłkę z zamówioną bielizną. Jak zwykle super jakość. Od lat jej używam i nadal będę korzystać z Państwa Usług i moja rodzina również. Polecam wyroby firmy Saltex. Pozdrawiam Serdecznie R.U.
2016-07-29 18:05:56 | Walerian
Szybka dostawa, wyroby dobrej jakości.
2016-07-23 13:39:12 | Marcin
Szybka dostawa zamówionych wyrobów bardzo dobrej jakości.
2016-07-10 21:28:07 | Mariusz
Bez zarzutów,polecam. Towar dobrej jakości
2016-07-08 15:56:15 | Sylwia
Bielizna bardzo dobrej jakości. Warta swojej ceny. Mąż jest zachwycony bokserkami z serii VIP, model George. Sklep Saltex ma bardzo profesjonalną obsługę. Szybka wysyłka towaru.
2016-07-06 18:46:52 | Henryk z Obornik Wlkp
Bielizna bardzo dobrej jakość szczególnie do trekkingu i aktywności sportowej.
2016-07-06 09:31:12 | Roman z Warszawy
Kolejny zakup i kolejne zadowolenie.
2016-07-01 21:52:06 | Magda, Warszawa
Wreszcie udało mi się kupić slipy dla męża z serii e.classic, długo szukałam. Szkoda, że trafiłam na nie dopiero wpisując tę nazwę z metki a nie pod hasłem np. producent bielizny bawełnianej. Realizacja zamówienia bez zarzutu a wykonanie takie jak z czasów Hanki :)
2016-06-24 10:26:24 | Tomasz z Poznania
W Saltexie kupuję od 5 lat. Firma systematycznie podnosi jakość usług tak w zakresie obsługi i kontaktu z klientem, jak i przesyłki zamówień. Bardzo dobrze sprawdza się promocja urodzinowa. Jakość towarów tradycyjnie wysoka. Bardzo polecam firmę i jej bieliznę.
2016-06-24 09:20:45 | Liliana L.
Bielizna jak zwykle świetnej jakości!!! Najlepsza jak dotąd! Obsługa i realizacja zamówienia genialna!
2016-06-03 16:58:55 | jacek tryfon
zakupy w sklepie internetowym bardzo sprawne. Zobaczymy jak z jakością bielizny mam nadzieję że warta jest swojej ceny
2016-05-31 11:15:47 |
Bardzo sprawna obsługa i dobrej jakości rzeczy, polecam.
2016-05-20 20:00:36 | Ewa
Szybka obsługa. Bardzo dobra jakość produktów. Polecam
2016-05-19 12:00:30 | Józef - Gołuchów
Przesyłka zrealizowana zgodnie z zamówieniem. Towar bardzo estetycznie zapakowany. Jakość i fason nie budzą zastrzeżeń. Na uwagę zasługuje krótki termin realizacji zamówienia. Ekspozycja na www na wysokim poziomie. Polecam innym zakupy w tym sklepie.
2016-04-19 21:01:53 | Andrzej K. - Jastrzębie-Zdrój
Kolejny zakup - bezproblemowo! Od kilku lat regularnie raz w roku uzupełniam i odnawiam stan posiadania. Sklep internetowy zorganizowany i prowadzony wzorowo. Obsługa kompetentna - konkretna, bieżąca informacja i szybka przesyłka. Do tego produkty najlepszej jakości. Przedtem kupowałem wyroby Hanki - poprzedniczki. Dobrze, że Saltex kontynuuje ofertę - dostęp przez internet jest absolutnie najwygodniejszy. Dziękuję, pozdrawiam i polecam wszystkim!
2016-04-19 19:59:21 | Romek
Zaopatruję się w slipy w Sklepie Saltex od paru lat z uwagi na ich bardzo dobrą jakość oraz życzliwą Obsługę. Nie zawiodłem się i tym razem. Serdecznie polecam wszystkim. Pozdrawiam.
2016-04-14 09:02:24 | Marek
Kolejny zakup o kolejny raz bardzo pozytywne wrażenie.
2016-04-12 14:26:01 | miki
To już 5 zakup w ciągu chyba 2-3 lat. Towar wysokiej jakości jestem bardzo zadowolony, następny zakup bielizny będzie też w saltex. Polecam innym jak mogę, bardzo dobrze że jest kolejna firma ceniąca jakość i pracuje również na sukces całego kraju, brawo i pozdrawiam
2016-04-07 08:38:26 | Maryś
Profesjonalna obsługa. Towar bez zastrzeżeń, godny polecenia.
2016-03-05 17:33:25 | Agata
Bielizna bawełniana wysokiej jakości. Z wielką przyjemnością pomogę Państwu walczyć z chińską tandetą i bylejakością. Pozdrawiam.
2016-03-01 21:02:09 | Bogusław
Produkty firmy Saltex są bardzo dobrej jakości,w dobrej cenie, godne polecenia. Realizacja zamówienia błyskawiczna, bez żadnych najmniejszych problemów. Kilkakrotnie robione zakupy przyniosły mi wiele satysfakcji i zadowolenia. Firma naprawdę godna polecenia . Pozdrawiam serdecznie.
2016-02-22 19:21:10 | Łukasz
Wybrałem firmę Saltex nie dla tego, że wybieram co polskie. Wybrałem firmę Saltex dlatego, że kieruje się jakością. W opisie i zdjęciach produktów zobaczyłem, że mogę dostać to czego oczekuję, czyli wysokiej jakości bieliznę (oraz tshirty) wykonane w 100% z bawełny. Opinię dodaję dopiero po kilku tygodniach (jak nie dłużej) od zakupu, kiedy po wielokrotnym praniu okazało się, że nie rozczarowałem się po raz kolejny lecz nareszcie dokonałem dobrego wyboru. Miałem dość bielizny z sieciówek która rozłaziła się i pruła od zwykłego używania. Ja wybrałem serię classic - kilka par bokserek, slipów i podkoszulek w prążki. Zarówno białe jak i szare. Polecam z ręką na sercu :-) Na pochwałę zasługuje również obsługa klienta. Kiedy okazało się, że na stanie nie ma produktu który wybrałem bardzo miła Pani błyskawicznie się ze mną skontaktowała i zaproponowała podmianę na inny model. Świetna robota :) tak trzymać.
2016-02-19 10:44:55 | Leszek
Bardzo sprawny przepływ informacji, szybka dostawa. Zamówione produkty bardzo dobrej jakości. Drugi raz w tym sklepie kupuje , warty polecenia i zaufania.
2016-02-15 10:57:32 | marek
Z oferty sklepu internetowego skorzystałem już drugi raz, tym razem zamawiając nowości z wyższej półki cenowej. Na razie testuję nowe produkty. Zaufałem tej firmie i mam zamiar ponownie złożyć zamówienie w niedalekiej przyszłości. Jako, że żyję już ponad 40 lat zdałem sobie sprawę, że nie ma sensu oszczędzać na kasie i kupować w hipermarketach produkty z Chin za 10-15 PLN, zbyt szybko się zużywają i nie dają komfortu w czasie noszenia;)
2016-02-15 10:23:30 | Piotr Gadziński
Przyjazny sklep. Dobry kontakt. Świetna jakość oferowanych produktów. Szybka dostawa. Polecam.
2016-02-15 10:21:39 | kz
Trafiłem na strony firmy Saltex, gdyż szukałem wyskoiej jakości bielizny w przystępnej cenie. Nie zawiodłem się. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
2016-02-15 09:36:19 | marek
Z oferty sklepu internetowego skorzystałem już drugi raz, tym razem zamawiając nowości z wyższej półki cenowej. Na razie testuję nowe produkty. Zaufałem tej firmie i mam zamiar ponownie złożyć zamówienie w niedalekiej przyszłości. Jako, że żyję już ponad 40 lat zdałem sobie sprawę, że nie ma sensu oszczędzać na kasie i kupować w hipermarketach produkty z Chin za 10-15 PLN, zbyt szybko się zużywają i nie dają komfortu w czasie noszenia;)
2016-02-15 09:35:33 | Jac
Wysoka jakość produktów i szybka dostawa. Polecam ;-)
2016-02-12 22:03:22 | ativoy
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, bardzo mile zaskoczył mnie telefoniczny kontakt ze sklepu co do upewnienia się poprawności wyboru rozmiaru, rowniez potwierdzenie infromacji ze strony co do terminu wysyłki, czyli kontakt jak najbardizej na plus. jeśłi chodzi o produkt-nie miałam jeszcze okazji używać
2016-02-07 21:14:22 | Zbigniew Jabłoński
Z formy zakupu w sklepie przez internet korzystam pierwszy raz . Wyroby kupuję jednak znacznie dłużej . Tych produktów się nie zapomina. bo są bardzo dobre. Polecam je wszystkim. KUPUJCIE POLSKIE WYROBY Pozdrawiam Zbyszek
2016-01-27 12:53:37 | Hanna
Cieszę się, że firma wciąż działa. Miałam problem z zakupem waszych wyrobów w zwykłych sklepach i pierwszy raz skorzystałam ze sklepu internetowego. Bardzo sprawna transakcja, polecam.
2016-01-05 14:19:09 | Piotr Gadziński/belmondo1956
Bardzo dobry sklep. Sprawdzone wyroby. Obsługa, jak na standardy internetowe, niemal błyskawiczna. Polecam wszystkim bez żadnych zastrzeżeń.
2016-01-04 20:22:25 | Jan
Szybka profesjonalna obsługa w parze z jakością towaru. Polecam Przy składaniu zmówienia internetowego z odbiorem osobistym powinna być od razu możliwość wyboru miejsca odbioru.
2016-01-03 18:08:21 | Jacek
Towar i obsługa na najwyższym poziomie, polecam.
2015-12-18 14:13:05 | Mirek
Dobra jakość (kupuję od kilku lat), stałość rozmiarów, krótki czas dostawy. Polecam.
2015-12-17 11:58:25 | Tomi14
Witam Miałem obawy ponieważ kupowałem pierwszy raz bieliznę w Saltex. Najtaniej nie było, ale po dostarczeniu jestem bardzo zadowolony. Jakość wygląda bardzo dobrze, czas pokarze co będzie w praniu, a raczej po praniu. Polecam
2015-12-16 10:26:15 | Joasia
Super jakość bielizny, super kontakt ze sklepem, szybka przesyłka. Jestem w 100% zadowolona i polecam wszystkim :-)
2015-12-15 08:45:08 | Adi
Właściwie dobrana cena do jakości , i co najważniejsze to dobra jakość. Kupuję bieliznę damską i męską i oboje jesteśmy zadowoleni. Jestem zadowolony , po pierwszym zakupie nie kupuje indziej .
2015-12-10 22:15:13 | gosia
Wspaniała jakość bielizny, błyskawiczna dostawa.Gorąco polecam!
2015-12-10 11:25:51 | Ryszard S.
Na sklep natrafiłem w internecie poprzez poprzednią nazwę firmy (HANKA), którą znam z lat ubiegłych. Zauważam postęp w zakresie produkcji. A co dla mnie istotne i utrzymywaniu sprawdzonego, klasycznego wzornictwa. Jakość otrzymanych produktów jest bardzo dobra. Obsługa - również.
2015-12-10 08:57:53 | E.P
Już od kilku lat kupuje z tego sklepu bieliznę najczęściej męską, jakość super najważniejsze, że oferta jest stała i jak się osoba przyzwyczai do dobrego fasonu to wie, ze on jest i nie znika z oferty. Sprawność obsługi doskonała. Polecam
2015-12-01 13:42:39 | Andrzej.W
Już od wielu lat używam bielizny tej firmy. I mogę z pełną stanowczością stwierdzić, że to super doskonała jakość produktów. A przy tym bardzo szybka dostawa.
2015-11-12 08:06:22 | Anna T.
Bielizna bardzo dobrej jakości bawełny. Błyskawiczna dostawa. Polecam.
2015-11-10 13:54:48 | anna
Bielizna z dobrej gatunkowo bawełny, polska, nie żadna tandeta z Chin.Wspierajmy polskie wyroby ! Wysyłka expresowa. Polecam z czystym sumieniem sklep Saltex. Na pewno skorzystam z Państwa usług w przyszłości. Pozdrawiam, Anna z Warszawy
2015-11-06 12:39:34 | Tomek
Bardzo dobra bielizna. Przede wszystkim polska. Robiąc zakupy pamiętajcie co tym, co już w roku 1932 pisał Związek Obrony Przemysłu Polskiego: Patrz na te rzesze bezrobotnych! Twoja to wina! Boś kupował towar zagraniczny! I ciebie czeka nędza jeżeli nie będziesz kupował towaru krajowego!.
2015-11-04 09:39:38 | Maria K
Bielizna jest super pod względem jakości materiału i sposobu uszycia. Jest o odpowiedniej długości, co w przypadku koszulek jest b. istotne dla klienta. Niestety dla klienta indywidualnego koszt dostawy (poczta polska ) jest zbyt wygórowany i zakup bielizny staje się dla takiego klienta mało atrakcyjny (nieopłacalny) pomimo wysokiej jakości artykułu.
2015-11-03 17:14:49 | Zbigniew Szwemin
Bielizna oczywiście super i brdzo na tak. .Ogólnie poezja. Lubuję się w bieliznie Clasic. Promocje SUPER. Obsługa strony internetowej - syf. Myślę że firma nie ma jeszcze środków na profesojonalego inforamtyka. Sklep i Firma - ogólnie POEZJA. Zawsze tam będę kupował bieliznę. Najlepszy skklep wg mnie. Pozdrawiam wszyskich. Zbynio GDYNIA
2015-10-19 13:25:30 | Leszek
Bardzo sprawny przepływ informacji, szybka dostawa. Zamówione produkty bardzo dobrej jakości. Pierwszy raz w tym sklepie , warty polecenia.
2015-10-16 11:21:21 | Roman D.
Kupowałem bieliznę w Hance (teraz w Saltexie ) bo zawsze była dobrej jakości i w dobrej cenie. Kiedyś na bazarku, a dzisiaj w internecie. Na starych klientów zawsze możecie liczyć. :-) Gorzej z młodymi. Oni o was nie wiedzą. Przydałaby się jakaś reklama. Młodzi nie wiedzą, że można kupić bieliznę bardzo dobrej jakości w przystępnej cenie.
2015-10-14 22:16:37 | Andrzej.W
Już od wielu lat używam bielizny Saltex,wcześniej zwanej Hanki. I mogę z pełną stanowczością stwierdzić, że to super doskonała jakość produktów. A przy tym bardzo szybka dostawa, zgodna z zamówieniem. Także bardzo miła i profesjonalna rozmowa z przedstawicielami tej firmy.Polecam!!!!!
2015-10-14 12:06:19 | Irena Buczkowska
Produkty firmy SALTEX (podkoszulki męskie), produkowane między innymi w Bolesławcu są wysokiej jakości, w przystępnych cenach i przede wszystkim POLSKIE. Godne polecenia. Mąż jest bardzo zadowolony z tych rzeczy.
2015-09-28 19:50:10 | Janusz
Od kilkunastu lat używam bielizny Saltex (wcześniej Hanka). Doskonała jakość produktów. Bardzo szybka dostawa, zgodna z zamówieniem. Polecam.
2015-09-21 08:54:36 | Dorota
Bardzo sprawny przepływ informacji, szybka dostawa. Zamówione produkty bardzo dobrej jakości. Polecam.
2015-08-20 13:46:03 | Roman U.
Ekspresowa dostawa, bielizna bardzo dobrej jakości oraz fachowa i miła obsługa, dlatego jestem klientem od kilku lat. Polecam
2015-07-28 14:06:03 | Joanna G.
Od kilku lat jestem stałą klientką Państwa sklepu i wysoko cenię Państwa wyroby. Są one bardzo dobrej jakości. Polecam
2015-07-09 11:15:45 | Henryka
Polecam, kupuję wyroby Firmy od lat ze względu na jakość. Obsługa sklepu internetowego O.K.
2015-06-30 13:46:36 | ZADOWOLONY KLIENT
Fajny towar, dobre ceny, fachowa i mila obsługa, szybka dostawa. Polecam z każdej strony.
2015-06-29 21:14:13 | Piotrek J.
Witam, To był mój pierwszy zakup i jestem bardzo zadowolony, jakość lepsza jak w koszulkach markowych dwukrotnie droższych. Polecam
2015-06-26 22:13:10 | Bogusław Oswald
wysoka jakość wyrobów Waszej firmy,polecam znajomym. Dostawa ekspresowa tak trzymajcie dalej . Powodzenia
2015-05-20 14:46:50 | Marta
Bielizna bardzo dobrej jakości. Wcześniej kupowałam w sklepie stacjonarnym. Od teraz będę już tylko kupować w sklepie internetowym, szybka wysyłka, obsługa perfekcyjna.
2015-05-11 11:29:41 | Joanna
Ja zawsze jestem zadowolona zakupów w firmie Saltex, a robię od lat. Bielizna znakomita i obsługa klienta znakomita.
2015-05-08 22:19:29 | Andrzej K.
Bielizna Saltex jest bardzo dobrej jakości, produkowana w Polsce, zachowuje fason i nie zmienia swoich własności nawet po wielu praniach. Od kilku lat korzystam z zakupów w sklepie internetowym - znalazłem go kiedy nie mogłem znaleźć takiej bielizny w sklepach. Zakupy są świetnie zorganizowane, bardzo sprawna obsługa i wysyłki. Do tego dla stałych klientów są rabaty, sklep pamięta nawet o urodzinach klienta :) Dziękuję i pozdrawiam, Andrzej K.
2015-05-05 21:08:31 | Paweł
Skusiłem się na zakup bielizny, ponieważ jako nieliczna - jest szyta w Polsce - co widać bardzo dobre obszycie, wysokiej jakości materiał. Bielizna po wielu praniach zachowuje swoją formę. Rewelacja
2015-04-28 13:50:37 | Marek
Witam, złożyłem zlecenie w piątek po południu z prośbą o otrzymanie przesyłki do wtorku (tj. dziś) i rzeczywiście przesyłkę otrzymałem. Z przesłanego do mnie towaru jestem zadowolony i niedługo ponownie złożę zamówienie. Podoba mi się jakość wyrobów oraz fakt, że są produkowane w Polsce. Dodam, że firmę poznałem, gdy w sklepie stacjonarnym kupiłem 2 szt męskich bokserek, które z zadowoleniem noszę. Tak trzymać moi mili
2015-04-24 18:00:22 | Anna
Zamówiony towar dotarł bardzo szybko, zamówienie zgodne z oczekiwaniem
2015-04-24 14:11:03 | Beata
bardzo szybka dostawa, tkanina bardzo miła, jakość bardzo dobra. polecam!
2015-04-20 09:36:41 | Marek
Bardzo sprawna obsługa i towar wysokiej jakości. Gorąco polecam.
2015-04-17 14:33:13 | Joanna Grzonka
Obsługa sklepu i jakość zamówionej przeze mnie bielizny bardzo dobra. Polecam Joanna
2015-04-16 20:36:32 | Andrzej
Towar wysokiej jakości. Używam od 10 lat.
2015-04-15 21:37:47 | Jacek
Sposób płatności, szybkość dostawy, jakość wyrobów w standardzie bardzo dobrym.
2015-04-14 14:10:30 | alicja
zamówione produkty są OK, przesyłka i dostawa kurierska znakomita
2015-04-09 10:38:17 | Tomasz
Witam. Kupuję zawsze u tego producenta bo mam pewność, że otrzymam polski, wysokiej jakości produkt. Na 100% polecam tą firmę. Dziękuję.
2015-03-23 08:09:54 | Tomasz z Wrocławia
Jest to kolejna moja opinia bo miło pisać o tym producencie wielokrotnie. Jak zawsze super towar no i polski, 100% oryginału. To ekstraklasa wygody i trwałości. Dziękuję !!!!!
2015-03-10 08:01:21 | Adam
Kupuję bieliznę tego producenta od kilku lat i jestem bardzo zadowolony.
2015-03-05 22:07:27 | Piotr Pawłowski
Kupuję wasze wyroby od paru lat.
2015-03-03 19:25:59 | PIOTR K.
Porządnie uszyta bielizna. Materiały przyjemne i świetnie wykonane (świetna bawełna). Mieszanki elastyczne dobrze dobrane, na nowych nie czuć barwników - bardzo dobrze! Do dopracowania oferta - można by rozszerzyć nowe kroje i wzornictwo pozostawiając całą klasykę. To zupełnie inna półka niż produkty azjatyckie, mogą konkurować ze średnią zachodnią półką przy wyraźnie niższej cenie. Polecam.
2015-02-26 08:21:39 | tzynamoon
Kupiłem po raz pierwszy i jestem zadowolony w 100%.
2015-02-23 09:45:42 | Anna Bitner
Witam, Od kilku lat jesteśmy z mężem Państwa klientami. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupinoych produktów, zarówno pod względem wzronictwa, jak też surowców, które są bardzo wysokiej jakości. Gorąco polecam. Dziękuję i pozdrawiam.
2015-02-22 20:31:58 | Agnieszka
Ja i moja rodzina od kilku lat jesteśmy klientami firmy „SALTEX”. Bielizna produkowana przez polskiego producenta spełnia wymagania większości klientów pod względem wzornictwa i komfortu użytkowania poprzez użycie naturalnych surowców bardzo wysokiej jakości. Dodatkowo firma posiada wykwalifikowaną , miłą i szybko działającą obsługę. Polecam Państwu tę firmę.
2015-02-17 11:19:32 | Tomasz Stępniewski
Witam. Właśnie takich wyrobów szukałem. Slipy classic, wygodne, praktyczne i bardzo trwałe. Super kontakt z firmą oraz ekspresowa dostawa. Szczerze polecam tego polskiego producenta w dobie zalewu tanich podrób ze wschodu. Dziękuję i pozdrawiam.
2015-02-16 21:29:16 | Arek
Od lat używam tylko tych bokserek Saltex-u. Są w większości bawełniane, a więc ciepłe, a poza tym świetnie opinają i nie deformują się w noszeniu. Wygląda się w nich nieco staroświecko, ale są bardzo wygodne. Polecam.
2015-02-15 23:10:48 | Paweł/Łódź
Polecam firmę i jej produkty, relacja ceny do jakości jest optymalna, a poza tym miła i fachowa obsługa.Paweł
2015-02-13 13:00:50 | Maryla
Od kilku lat korzystam ze sprzedaży wysyłkowej firmy SALTEX, ponieważ tylko w tym sklepie mogę po przyzwoitej cenie i w dobrym gatunku kupić taką spodnią bieliznę jaka mi najbardziej odpowiada. Na plus firmy działa również miła (kontakt telefoniczny) i szybka obsługa. Maryla
2015-01-26 15:30:58 | xxx
Sklep w Świnoujściu w CH Uznam ma bieliznę z Saltexu....Panie mnie namówiły...myślałam,że naciągają itp....Ale ich opinia i to co mi poleciły jest naprawdę świetne gatunkowo...polecam
2015-01-26 11:21:19 | Anna Górska-Smolka
Polecam firmę Saltex w pełni odpowiedzialnie. Wiele rzeczy kupuję przez internet (w tym bieliznę) w różnych sklepach a i na bazarkach też. Dobra jakość, rozmiar odpowiadający oczekiwaniom, szybka i solidna dostawa no i ta cena! to atuty zakupu w saltexie. Ja będę tu kupować dla siebie i rodzinki. ANNA
2015-01-17 12:31:32 | ANETA
Wszystko jak w najlepszym porządku.Polecam
2015-01-14 19:43:43 | Krzysztof z Bydgoszczy
Towar zgodny z opisem i bardzo dobrej jakości. Oprócz tradycyjnej polecam bardzo dobrą bieliznę z micromodalu. Ucieszył mnie program urodzinowy! Dostawa szybka i co ważne na bieżąco przekazywana informacja o zmianie statusu przesyłki.
2015-01-13 20:56:14 | Danuta
Polecam firmę Saltex - bardzo dobra jakość oferowanych produktów; sprawna, bezproblemowa dostawa.
2015-01-12 12:53:24 | Tomasz z Poznania
W Saltexie kupuję od 3 lat i robię to coraz częściej. Firma od kilku lat systematycznie podnosi jakość usług tak w zakresie obsługi (modyfikacja strony) i kontaktu z klientem, jak i przesyłki zamówień. Bardzo dobrze przyjąłem promocję urodzinową. Systemy rabatów generalnie sprzyjają nam klientom i ułatwiają wybór sprzedawcy. To cenne doświadczenie dla obu stron, jak sądzę. Jakość towarów tradycyjnie wysoka, ale z dostępnością już nie tak rewelacyjnie. Życzę firmie Saltex dalszego doskonalenia oferty i wielu sukcesów marketingowych.
2014-12-29 10:12:12 | Beata
Polecam firmę Saltex, oferowane produkty są bardzo dobrej jakości, realizacja zamówienia szybka, zapewne jeszcze skorzystam z Waszego sklepu.
2014-12-19 19:11:42 | Andrzej
Solidna firma - bardzo dobry towar. Polecam wymagającym klientom. Bielizna męska z dobrych materiałów, nie rozciąga się, przyjemna, wygodna i trwała.
2014-12-14 14:52:34 | Małgorzata z Poznania
Polecam firmę saltex ze względu na bardzo dobrą jakość oferowanych produktów, jak również szybką realizację zamówień on-line.
2014-12-04 19:43:48 | Halina
Rzetelna informacja o produktach, towar zgodny z opisem, bez zarzutu, dostawa błyskawiczna.
2014-11-26 19:10:03 | małgorzata
bardzo rzetelnie podane informacje o towarze, logistyczne dobrze się zamawia i opłaca, towar bardzo dobrej jakości !!! i szybko przysłany
2014-11-26 08:27:58 | Joanna z Gdyni
Firma proponuje różne produkty dobrej jakości ale w umiarkowanych cenach (np. męską bieliznę w prążki, której nie mogłam kupić). Obsługa logistyczna bardzo dobra więc tak trzymać.
2014-11-25 14:15:45 | Maja z Bydgoszczy
Bardzo dobry kontakt z firmą, wysoka jakość towaru, fajny program urodzinowy.
2014-11-19 16:43:06 | Beata N.
Polecam bardzo dobrą bieliznę z micromodalu, jest na prawdę super! sklep internetowy działa bardzo sprawnie i szybko, zdecydowanie polecam!
2014-11-08 17:27:37 | Janek P.
Bieliznę SALTEX kupuję od wielu lat, pierwszy raz skorzystałem z zakupu w e-sklepie i jestem bardzo zadowolony. Sprawnie i szybko. Polecam
2014-10-21 18:18:00 | Henryk Sz.
Saltex cenię za bieliznę z micromodalu.
2014-10-20 13:08:43 | Maciej z Inowrocławia
Od kilku lat kupuję TYLKO bieliznę SALTEX. Bardzo dobry produkt, logistyka i kontakt.
2014-10-19 09:52:30 | Irena P.
Jesteście bardzo mili pamiętając o rocznicach urodzin. Poza tym bieliznę dla siebie i męża kupuję wyłącznie u Was. Dziękuję że Jesteście. Irena P.
2014-10-16 10:08:45 | Ludwik
Bardzo cenię sobie wyroby SALTEXU. Już w czasach PRL-u (nazywali się o ile dobrze pamiętam HANKA) nosiłem ich podkoszulki czy spodenki i nadal jestem wierny tym produktom.Poza tym przewyższają jakością tzw. chińszczyznę
2014-10-16 09:28:27 | Tomasz z Poznania
Saltex od kilku lat systematycznie poprawia jakość usług logistycznych. O jakości wyrobów nie trzeba specjalnie przekonywać. Świadczy o tym spora grupa odbiorców ze mną włącznie. Cenię sobie fakt poszerzania oferty oraz dbałości o rozmiarówkę i jakość produktów. Zachęcam do zakupów - nie zawiedziecie się. Godna polecenia i naśladowania jest promocja urodzinowa Saltexu. To bardzo miłe.
2014-10-12 22:35:37 | Cecylia
Bardzo się cieszę że znalazłam ten sklep internetowy z bielizną Saltex. Wyroby tej firmy udało mi się jeszcze kilka lat temu kupić w Katowicach, w ubiegłym roku już nie. Bokserki bawełniane uszyte tradycyjnie, czyli classic, ma w swojej ofercie tylko firma Saltex. Kupiłam też bawełniane podkoszulki damskie, dobrze odszyte. Wyroby tej firmy bardzo polecam, sklep również. Szybko otrzymałam przesyłki (zamawiałam już dwa razy), informacje o statusie zamówień też były na bieżąco.
2014-09-25 07:29:27 | Alicja
Wyroby bardzo dobrej jakości kupuję od wielu lat. Obsługa profesjonalna , miła, towar szybko wysłany tylko Poczta Polska grzebała się aż 3 dni z dostarczeniem paczki. Polecam wyroby tej firmy.
2014-09-24 21:06:25 | Tadeusz
Polecam firmę. Bielizna bardzo dobrej jakości, obsługa (biuro handlowe) bez zarzutu.
2014-09-10 19:24:03 | Henryk
Zakupione bokserki są bardzo dobrej jakości.Świetny materiał i sposób wykonania.Polecam.
2014-09-08 09:22:36 | Iwona
Państwa wyroby są bardzo dobrej jakości
2014-07-22 17:05:17 | Bogusława Tabiś
Towar bardzo dobry.Profesjonalna obsługa przesyłka dostarczona ekspresowo.
2014-07-16 08:47:58 | Kazimierz Pasek
Profesjonalna i miła obsługa. Towar bardzo dobrej jakości. Polecam wszystkim
2014-07-15 10:49:09 | mistasz
Co do jakości produktów to od kiedy poznałem wyroby firmy Saltex to nie znajduję równorzędnych jakością. Przede wszystkim komfort użytkowania jest bardzo wysoki. Materiał przyjemny dla ciała i bardzo wysoki komfort termiczny. Wykonanie też jest extra. Co do obsługi sprzedaży to jest wspaniała. Nie ma problemów z wybraniem towaru na stronie, ani z zamówieniem. Towar jest wysyłany expresowo. Dziękuje i polecam śmiało innym zakupy w tej firmie.
2014-07-14 09:11:14 | Tadeusz Dec
Bardzo pozytywnie odzież dobrej jakości przesyłka sprawnie i szybko pozdrawiam .
2014-07-11 09:42:58 | Barbara
Wyroby wysokiej jakości, noszą się bardzo dobrze, polecam.
2014-07-11 09:39:16 | Jadwiga Knorowska
Kupiłam świetną bieliznę męską w kilku wzorach, zamówienie zrealizowane perfekcyjnie ceny b.dobre.Polecam każdemu,wypróbowałam. Bielizna damska również warta polecenia szczególnie mikromodal, brak mi tylko rozmiaru 48,50. Pozdrawiam
2014-07-11 09:38:03 | Teresa Kempara -Małecka
Z uwagi na to ,że robiłam już kiedyś zakupy w firmie Saltex i byłam bardzo zadowolona z jakości towaru i obsługi, to postanowiłam zamówić towar ponownie.Tym razem także się nie zawiodłam.Towar przysłano w umówionym terminie,jest taki jak oczekiwałam i jestem tym razem także zadowolona. Polecam.
2014-07-11 09:34:03 | Melania
Koszulki z Hanki z Legnicy były dla mnie najlepsze i nigdy innymi nie udawało mi się ich zastąpić. Miałam nadzieję, że po latach Hanka może się reaktywowała.. Poszukałam i nie pomyliłam się- jest saltex- i jest bawełna 100% i jest bardzo dobre odszycie, takie jak kiedyś w Hance! Z czystym sumieniem: polecam gorąco, bo na tej jakości nie można się zawieść. I bawełna 100%,prążkowana,moja ulubiona, przyjemna dla skóry, jak i wszystko równiutko i pięknie odszyte. Polecam saltex! polecam dobry polski produkt!
2014-07-11 09:32:38 | MR
Kupiłam koszulki damskie dla siebie i córek. Są świetne, delikatne, miłe w dotyku, nie deformują się podczas prania, koszule układają się na nich idealnie. Jesteśmy bardzo zadowolone. Dobrze byłoby, gdyby asortyment koszulek z koronką zwiększyć o kolor cielisty, beżowy. Cieszę się, że został otwarty sklep w M1 na Brzezińskiej w Łodzi. Bardzo miła ekspedientka! Pozdrawiam z Woskowej.
2014-07-04 11:35:23 | Dariusz Jasińskk
Kolejny raz zamówiłem bieliznę w Saltexie i ponownie jestem bardzo zadowolony! Zarówno sam towar jest znakomitej jakości jak i obsługa klienta tzn. szybkość realizacji jak i dbałość o satysfakcję zamawiającego są w tym sklepie wzorowe! Z całego serca polecam i towar i sklep! Dariusz Jasiński
2014-04-13 18:02:13 | Mistan
Kupiłem podkoszulki prążkowane których długo poszukiwałem. Jestem bardzo zadowolony z jakości materiału i wykonania. Ten materiał jest wyjątkowo przyjemny dla ciała, można go nosić w ciepłe i chłodne dni. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie.
2014-03-27 19:11:28 | mirek
długo szukałem właściwych bokserek, od 2 lat tylko clasic saltex towar najwyższej jakości, innych nie chcę. Kontakt i terminowość dostawy wzorowy
2014-03-25 15:58:34 | Bzuniek
Towar zgodny z zamówieniem, dostarczony błyskawicznie. Sprzedawca godny polecenia.
2014-03-18 20:50:31 | Marcin
Bokserki e.Classic szare: Bardzo dobra jakość, rozmiar dobrze dopasowany do budowy, bardzo wygodne i dosyć trwałe, polecam.
2014-03-13 07:49:35 | Marcin Okuniewski
Jakość produktów bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Państwa usług. Pozdrawiam
2014-03-10 09:13:57 | Marian
Oby tylko firma Saltex nie poległa w walce konkurencyjnej z chińską tandetą.
2014-02-20 19:33:18 | Anna Bitner
bielizna Saltexu jest super, zarówno damska, jak też męska:-))) polecam wszystkim osobom ceniącym komfort i wyogodę :-)))
2014-02-11 11:35:07 | MarzenaPrygiel
Polecam. Sprawna i szybka realizacja zamówienia.
2014-02-07 21:42:00 | Krzysztof
Realizacja i wysyłka błyskawiczna. Dostarczony towar bardzo dobrej jakości. Dodatkowo podkreslić nalezy korespondencje mailowa, w ktorej na kazdym kroku byla przekazywana informacja o statusie realizacji i wysylki.
2014-02-07 10:39:54 | Ania
Witam, zapupione u Państwa produkty są znakomitej jakości, po prostu super. Polecam wszystkim. Serdecznie pozdrawiam.
2014-02-03 21:44:18 | Roman Dudek
Kiedyś zaopatrywałem się w bieliznę "Hanki " w normalnym sklepie. Ciągle były problemy z asortymentem. Najbardziej irytowało mnie namawianie do zakupu innego zamiennego towaru. Zaryzykowałem w e-sklepie Saltexu. Najpierw zamówiłem próbnie kilka sztuk ( nie wiedziałem, czy zamiennie nie podeślą czegoś innego). Jest Ok. Dostałem to co zamówiłem. Mogę polecić z pełnym przekonaniem innym kupującym.
2014-01-30 09:54:56 | Piotr Gadziński
Kontakt bardzo dobry. Wysyłka błyskawiczna. Ceny przystępne. Polecam.
2014-01-28 08:02:12 | Marta
Produkty jak zawsze na wysokim poziomie.Nie jest to mój pierwszy zakup i nie ostatni.
2014-01-08 06:56:43 | Filip
Cały zakup był udany, kalesony, które były prezentem się spodobały. Wygląd strony internetowej mógłby być trochę zaktualizowany, bo jest taki smutny i archaiczny, aż przez chwilę myślałem czy firma nadal funkcjonuje.
2013-12-30 16:38:42 | IM
Zakupione bokserki są bardzo dobrej jakości.Świetny materiał i sposób wykonania.Polecam.
2013-12-20 18:38:56 | Igor Milo
Saltex szybko odpowiedział na moje pytania w sprawie zamówionego towaru. Towar dostałem szybko, wszystko się zgadzało. Polecam.
2013-12-03 23:10:26 | ALICJA TALAGA
Znam wyroby firmy z okresu HANKI i zawsze sprawdzały się w użytkowaniu. Co najważniejsze nie ulegają deformacji podczas noszenia jak i prania. Gorąco polecam,super jakość! Błyskawiczna realizacja zamówienia.
2013-11-25 22:12:26 | Bogusław Oswald
Waszą bieliznę kupuję od lat i muszę państwu pogratulować wysokiej od lat jakości. Zarówno tkanina jak i dokładność uszycia to atuty bielizny męskiej. Mogę potwierdzić iż hasło firmowe Saltexu "najlepsza polska bielizna" jest rzeczywiście prawdziwe
2013-11-08 23:54:01 | Piotr
Rewelacyjna bielizna - innej już nie kupuję dla siebie i mojej rodziny.
2013-10-31 23:42:22 | Edwina Pittner
bardzo sprawna obsługa. Nawet zmiana rozmiaru po wysłaniu zamówienia nie była problemem. SUPER!
2013-10-30 21:21:01 | Sylwia Miedzianowska
To mój kolejny zakup-super obsługa i kontakt, szybka przesyłka. Produkty najlepszej jakości. Miłe niespodzianki w postaci kodów rabatowych. Polecam wszystkim!
2013-10-29 21:44:39 | mk
bardzo dobra jakość towaru, kontakt i dostawa. Polecam
2013-10-23 07:28:03 | Andrzej K. - Jastrzębie-Zdrój
Kolejny zakup - bezproblemowo!Obsługa kompetentna - miły kontakt i szybka przesyłka.Do tego produkty najlepszej jakości.Dziękuję, pozdrawiam i polecam wszystkim!
2013-10-22 11:01:07 | Maniek
Towar najwyższej jakości zgodny z zamówieniem, błyskawiczna realizacja oraz bardzo profesjonalna obługa. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
2013-10-02 23:46:25 | Janusz Wazia
wszystko szybko i sprawnie,polecam.
2013-09-25 14:30:55 | Ewa Szuster
Towar dobrej jakości, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.Polecam.
2013-09-23 23:59:42 | Andrzej Kowalski
Jestem zadowolony, zarówno z obsługi jak i jakości zamówionego towaru. Dziekuję i pozdrawiam.
2013-08-14 11:24:01 | Anna Bitner
Witam serdecznie, jestem bardzo zadowolona z Państwa produktów, szczególnie pragnę podkreślić doskonałą jakość wyrobów; bielizna doskonale się nosi, jest funkcjonalna. Pozdrawiam.
2013-08-14 09:39:59 | Andrzej
przeczytałem sporo wcześniejszych komentarzy i aż to trochę nudne, bo wszystkie pozytywne. Jednak przecież nie mogę tylko dla checy napisać komentarza negatywnego, bo też jestem zadowolony. Wszystko OK, tak trzymać. Andrzej
2013-08-03 12:21:59 | Piotr
produkty naprawdę z najwyższej półki, nigdy się na nich nie zawiodłem
2013-07-24 17:22:06 | Waldek
Wyjatkowo sprawnie przeprowadzona sprzedaż. Bardzo polecam
2013-07-15 10:35:58 | Wojtek
Obsługa procesu sprzedaży - bez zarzutu. Sprawnie i szybko, bieżąca informacja. Towar oczywiście zgodny z zamówieniem i znakomitej jakości. Polecam!
2013-07-12 14:55:45 | Janusz Jankowski
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i w pełnym zakresie. Pełna informacja o aktualnym postępie realizacji zamówienia. Natychmiastowa odpowiedź na pytania i przekazane informacje. Gratuluję sprawności działania.
2013-07-03 10:42:48 | Monika Radońska
Zamówienie otrzymałam bardzo szybko. Towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Robi wrażenie obszerna korespondencja mailowa Saltexu, w której byłam informowana o każdym postępie, po przyjęciu zamówienia. Tak trzymać!
2013-07-03 10:30:18 | Łukasz Stettner
sprawna obsługa; dobra jakość towaru który dostałem szybko. Łukasz Stettner
2013-06-28 15:12:31 | Łukasz Stettner
Solidna firma produkująca wyroby wysokiej jakości. Sprzedaż internetowa działa b. sprawnie
2013-06-27 19:01:40 | Grzegorz Herka
Miła, kulturalna, fachowa obsługa, dostosowana do wymagań klienta. Dziękuję
2013-06-27 16:41:29 | Sylwia Miedzianowska
Bardzo dobry jakościowo i sprawdzony towar. Świetny kontakt, szybka przesyłka. Polecam.
2013-06-21 11:59:06 | Lisu
Jak zawsze wszystko w najlepszej jakości.
2013-05-26 23:53:51 | Joachim Gansczyk
Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia. Wysoką jakość wyrobów Państwa Firmy poznałem już kiedyś wcześniej i po ostatniej dostawie mogę ją w pełni potwierdzić. Profesjonalizm w każdym względzie zaspakajania potrzeb klienta.
2013-05-23 19:07:43 | Andrzej
polecam tą firmę. solidny towar, solidna i szybka obsługa.
2013-05-23 18:13:21 | Jan Hartliński
Stara dobra firma(d.Hanka), polecam.
2013-05-06 09:57:48 | mariusz klim
Towar zgodny z zamówieniem. Przesyłka błyskawiczna. Kontrahent godny polecenia.
2013-04-15 09:30:12 | Makler
Należę do pokolenia, któremu nazwa "Hanka" nic nie mówi. Bielizna "Saltex" kojarzy mi się raczej z nowoczesnością bez ekstrawagancji. To dobrze, że macie różne linie produktowe!
2013-04-11 11:46:57 | Tadeusz
Bielizna bawełniana towarzyszy mi przez całe moje dorosłe życie(mam obecnie 65 lat).Wcześniej były to wyroby firmy"Hanka" obecnie "Saltex".Uważam,że nie ma lepszej bielizny bawełnianej na polskim rynku.Chociaż do tanich nie należy.Ale coś za coś.
2013-04-09 15:01:46 | Grzegorz
towar bardzo dobrej jakość, dostarczony zgodnie z zamówieniem, najlepsza polska męska bielizna na polskim rynku, towar i sklep godny polecenia
2013-04-07 18:49:54 | Monika Radońska
Cieszę się, że szybko otrzymałam zamówiony towar, a do zapłaty była kwota uwzględniająca obiecany rabat. Zirytowałam się tylko, że do ostatniej chwili, tj. do przyjazdy kuriera nie byłam pewna ile będę miała zapłacić, gdyż informacje przesyłane mailem z Saltexu cały czas wprowadzały mnie w błąd, wskazując na kwotę do zapłaty bez rabatu.
2013-04-04 08:14:27 | Katarzyna Kozłowska
Bielizna jest świetnej jakości i fantastycznie, że uruchomiliście Państwo sklep internetowy. Bardzo brakuje mi natomiast możliwości kupowania on-line również bielizny dla dzieci.
2013-04-04 06:34:50 | IM
Bielizna jest rzeczywiście bardzo dobrej jakości,warta swojej ceny.Polecam!
2013-03-13 22:21:12 | Marian Kalwary
Proponowałbym zamówić firmową taśmę samoprzylepną do zabezpieczenia wysyłanych paczek. Koszt możliwy do udźwignięcia, a efekt podwójny, raz, że promocja firmy, a dwa, to że uniemożliwia otwarcie przesyłki i jej powtórne zapakowanie/oklejenie.
2013-03-13 19:08:19 | W&J
Wszystko ok, materiał bardzo dobrej jakości, ceny przystepne. Mysle ze mogłbym być stałym klientem firmy Saltex, bo wspieram polskie produkty, jednakze nalezaloby stworzyc system utrzymywania klinetow. Jakies rabaty, przesylka za free, bony na zakupy, bony opominkowe itp. Oczywiscie zalezne o wielkosci zakupow. POLECAM.
2013-03-13 10:32:06 | Marian Kalwary
Polecam zarówno sklep, jak i firmę Saltex. Program sklepu internetowego jest bardzo sprawny, jest także bardzo miły kontakt bezpośredni telefoniczny i e-mailowy. Zamówienie jest realizowane w możliwie jak najszybszym terminie. W sklepie tym zrobiłem już kilka razy zakupy zarówno dla siebie, jak i dla żony i jesteśmy w pełni usatysfakcjonowani zarówno z jakości, jak i z rozsądnej ceny. Bez wątpienia firma jest godna polecenia.
2013-03-11 13:35:27 | Beata Banachowicz
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Waszej firmie. Polecam innym.
2013-03-10 19:15:00 | ME
Niewiele jest miejsc, gdzie można kupić klasyczną bieliznę tj. figi i slipy, klasyczną (tj. nie biodrówki a do pasa) w dobrym gatunku i przyzwoitej cenie. Szczególnie cenię figi Jola i slipy męskie e.Classic. Nie do końca jestem zadowolona z fig Marta, które nabyłam jakiś czas temu, ponieważ ich wykończenie z biegiem kolejnych prań zaczęło być twarde i drapać. W Państwa ofercie brakuje mi damskich podkoszulek bawełnianych (ew.z niewielką domieszką czegoś elastycznego) na cienkich ramiączkach, gładkich ( bez koronek i innych ozdób), w kilku kolorach. A może takie są w ofercie tylko nie udało mi się znaleźć na stronie internetowej? ME
2013-03-07 19:11:54 | Katarzyna Kmieć
Podkoszulki są bardzo dobrej jakości, polecam jak najbardziej i zachęcam do zakupu.
2013-03-01 09:52:47 | Gerard Rutkowski
Polecam sklep,otrzymałem towar w jakości bardzo dobrej,szybko dostarczony.
2013-02-27 11:23:38 | Andrzej Wyczawski
Naprawdę świetna bielizna, solidna o wysokiej jakości, szeroka oferta znacznie lepsza od wielu znanych marek
2013-02-27 10:04:50 | Krzysztof
Bardzo dobra wysyłka. Polecam, szczerze.
2013-02-25 07:07:54 | Sylwia Miedzianowska
Jestem bardzo zadowolona z usług Państwa firmy. Towary, ktore zamawiam są doskonałe na prezent, na różne okazje. Obdarowałam już moich rodziców, babcie, męża. Produkty są doskonałej jakości. Moi rodzice używają bielizny Państwa firmy od lat. Cieszę się, że dzięki Państwa stronie mam możliwość dokonywania zakupów. Mają Państwo doskonały kontakt z klientem, o wszystkim na bieżąco informują, a przesyłka jest super ekspresowa.
2013-02-22 20:07:21 | Marta
Błyskawiczna realizacja mojego zamówienia. Wysoka jakość zamówionych produktów. Z całą pewnością skorzystam po raz kolejny
2013-02-22 20:05:50 | Agnieszka Kutnik
Towar zgodny z opisem - bardzo dobry kontakt - szybka dostawa - POLECAM!!!
2013-02-17 23:39:38 | Włodzimierz Jankowski
Realizacje zamówień zawsze szybko, sprawnie, korespondencje sympatyczne. Jakość wyrobów doskonała. Podoba mi się również szeroka tabela rozmiarów i co ważne towary wg wybranego rozmiaru rzeczywiście są zgodne.
2013-02-17 12:26:49 | TAD
Od dawna noszę Państwa bieliznę i cieszę się, że nareszcie mogę wpisać swój komentarz. Tak wygodnych majtek i tak dobrych jakościowo podkoszulków nie znalazłem w żadnym innym sklepie ! A na dodatek wszystko made in Poland ...

Tylko najlepsze marki


design by VENTI